zaterdag 21 april

20.00 – 22.30 uur:
Traditionele Oranjeavond met Toneelgroep Veldwijk in Het Kulturhus Vorden.

Tinus en zien poppie.

Toneelgroep Veldwijk brengt dit jaar weer een blijspel op het toneel.

Naast hun eigen opvoering spelen ze dit mooie blijspel ook op de Oranje avond van de Vordense Oranjevereniging op zaterdag 21 april om 20:00 uur in het Kulturhus in Vorden.

Het stuk gaat over spannende ontwikkelingen op een Gemeentehuis in de jaren 70van de vorige eeuw. Het stuk staat bol van de lachmomenten. De regie is in handen van Gerard Smeenk.

Het stuk wordt gespeeld in onze eigen Achterhoekse taal, wat het geheel nog vertrouwder maakt.

Het beloofd een zeer leuke avond te worden en we zijn er als Oranjevereniging zeer trots op dat de toneelvereniging Veldwijk voor ons een extra voorstelling geeft.

De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij het Kulturhus of voor de uitvoering. Entree is € 6,- en voor leden van de Oranjevereniging gratis.