Nancy Rossel

Ik ben Nancy Rossèl en woon met mijn 2 jongens in Vorden.

In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als financieel administratief ondersteuner bij de Rabobank-organisatie. Ik ben geboren en getogen Vordenaar. Een groot gedeelte hiervan heb ik in Vorden gewoond. Ik ben dan ook vaak naar onze Oranjefeesten geweest. Dat vond en vind ik altijd één van de gezelligste feesten van Vorden.

Toen ze mij vroegen om zitting te nemen in het bestuur van de Oranjevereniging moest ik daar eerst wel over nadenken, maar een vereniging kan nu eenmaal niet zonder vrijwilligers en daarom heb ingestemd om mee te mogen helpen met het organiseren van Koningsdag.

Na het herverdelen van de bestuurstaken heb ik het penningmeesterschap van Wilco overgenomen. Ik heb er veel zin in om Koningsdag te helpen organiseren en dit tot een groot succes te maken, vooral omdat we dit jaar 120 jaar bestaan en we dit groots willen vieren.

Ik ben er van overtuigt dat we dit jaar voor iedereen wat leuks georganiseerd hebben. Ideeën en suggesties om eens wat anders te organiseren zijn natuurlijk altijd welkom. Je kunt dit mailen naar:

info@oranjeverenigingvorden.nl.

Ik wens iedereen alvast een gezellige en hopelijk een zonnige Koningsdag toe.