Oranjevereniging Vorden wenst u mooie Koningsdag

Hoewel wij het heel jammer vinden dan we voor de tweede keer de Koningsdag in Vorden niet kunnen vieren wensen wij iedereen een mooie gezellige Koningsdag toe.

Toch hopen we niet dat we weer een heel jaar in “Doornroosje stand” door moeten brengen. Voor het najaar ligt een Dorpsquiz op de plank, die we graag zullen gaan organiseren.
Omdat we er toch maar vanuit gaan dat 2022 Koningsdag weer als vanouds gevierd gaat worden, starten we na de zomer met de voorbereidingen. We zoeken ook een aanvulling voor ons bestuur om voor 2022 een spetterend programma te kunnen organiseren rond de vaste waarden als de aubade,
vogelschieten, ringsteken, kermis en fietstocht.

Wil je ons versterken en heb je goede ideeën meld je aan op info@oranjeverenigingvorden.nl
Omdat we in 2020 geen activiteiten gehad hebben organiseren we dit jaar geen ledenvergadering en zullen we ook geen lidmaatschapsgelden over 2021 innen.

Rest ons onze Koning Willem Alexander van harte te feliciteren met zijn verjaardag.
Frank van Setten,
Voorzitter Oranjevereniging Vorden