Corona houdt Nederland in zijn greep

Het zal u daarom niet verbazen dat het Corona-virus helaas ook effect heeft op de viering van Koningsdag en de bijbehorende Oranjeavond (18 april) in Vorden.

Maandag 23 maart jl. heeft Premier Rutte tijdens een persconferentie over het Corona-virus o.a. meegedeeld dat alle bijeenkomsten in het land tot 1 juni 2020 worden verboden.

Het bestuur van de Oranjevereniging Vorden heeft hier natuurlijk alle begrip voor en kan niet anders dan u berichten dat daarmee ook de viering van Koningsdag en de bijbehorende Oranjeavond in Vorden worden afgelast. Samen doen we er alles aan om het Coronavirus te bestrijden.

Het bestuur van de Oranjevereniging dankt u hartelijk voor uw inzet en betrokkenheid bij dit mooi jaarlijks gemeenschapsfeest en hoopt volgend jaar weer op uw betrokkenheid in goede gezondheid.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,

Frank van Setten, voorzitter