Aangepast programma Koningsdag 2019

Zoals inmiddels bij een ieder bekend mag zijn, zijn de weersvoorspellingen voor Koningsdag niet al te best. Gerekend wordt op de nodige neerslag in het oosten van het land. Dat dit de nodige aanpassingen van het programma vergt mag duidelijk zijn.

Stormbaan gaat niet door
We hebben daarom helaas moeten besluiten om de stormbaan af te zeggen. Het betreden van deze van prachtige attractie is bij natte weersomstandigheden niet veilig en bovendien veel minder leuk voor de deelnemers.
In goed overleg met de verhuurder is besloten om deze attractie daarom te annuleren. Volgend jaar zal de stormbaan opnieuw deel uitmaken van ons programma. We hopen dan op betere weersomstandigheden. Veiligheid en plezier gaan echter voor alles.

Pannatoernooi overdekt
Ook voor het Pannatoernooi hebben we een kleine aanpassing moeten maken. In samenwerking met Grand Bistro “De Rotonde” kon worden georganiseerd dat de Pannavelden op Koningsdag overdekt worden. Dit mooie voetbalevenement wat door Peter Jansen Voetbalplus wordt georganiseerd, gaat dus gewoon door.

Vrijmarkt gaat door

Het weer op vrijdag ziet er voor alsnog goed uit tijdens de vrijmarkt. Dus deze gaat gewoon door!